Alla inlägg under maj 2008

Av Rebecka - 9 maj 2008 20:24

Sitter hemma (utan Anton) och kollar på Så ska det låta ett väldigt trevligt program ska jag säge det är ett sånt program som jag kan titta på tillsammans med mammis utan att hon tycker att det är för mycket våld;)


Ja som sagt så är ju Anton inte här han är i Kramfors och har lämnat mig kvar så jag har tänkt mig att bara vara hemma och ta hand om mig själv kanske måla naglarna och lägga nån ansiktsmask å lite sånt;)


Imorgon tror jag att det bär av ner till stan för att shoppa loss eller fönster shoppa;)


Nu ska jag fortsätta att kolla på Så ska det låta

 Puss och Kram tills nästas gång!!

Av Rebecka - 7 maj 2008 10:51

Nu har jag gjort klart nationella speaking och det gick jättebra tycker jag:D Jag ska nog inte säga vad det handlar om men det var väldigt lätt för mig iaf;) Om några sekunder ska jag gå och  äta det är kyckling.


Nu ska jag dra pözz på alla snälla människor<3

Av Rebecka - 6 maj 2008 13:04

 Det är hår i påsen!!!!!!!!!!! FAN vad äckligt!!!! Sitter och äter godis ur Annas godispåse åsså ser jag det ett litet svart hårstrå. USCH!!!!! Kan ni tänka er att sitta och stirra ner i en påse med godis åsså ett hårstår ovan på och ni förstår att ni har suttit och ätit ur en påse där någon annans hår ligger urk.  

Av Rebecka - 6 maj 2008 09:24

 

Datanörden.

(Homo Sapiens Nördus Binarius)


Datanörden är en allt mer och mer förekommande varelse. Detta på grund av det ökande intresset för programvara, kretskort och Joltcola. En datanörd känns lättast igen på gamnacken, de stirriga ögonen och en klena eller överviktiga kroppen. Om det ändå inte kan avgöras om exemplaret är en datanörd eller ej, så lyssna efter speciella datanördslätena KLOCKAN ÄR LEET!, skicka Jolten, jag pwnar dig, n00b, hax, lol, roflcopter, FAN! och Hurra!


Datanörden påfinnes i sina hålor (se nedan), i lanlokaler och ibland också på balkonger, då sittandes med en bärbar dator. Datanörden har en stor utspridning över hela världen, men med koncentration i Europa, Nordamerika och Nordöstra Asien.


Datanörden är en allärtare, men lever i regel på Joltcola, gamla pizzabitar och tacobuffé på någon resturand i stan. Ibland vissa extremafall har datanörden observerats äta vanlig mat såsom gurka, tomat och lax. Men detta förekommer endast när det inte finns tillgång till pizza i huset och Bite Line har stängt för dagen.


Datanörden lever i regel ensam i en mörk håla nånstans i ett hyreshus. Dock kan det vara svårt att ta sig in på datanördens område p.g.a högvis med kläder, joltburkar, överblivna pizzakartonger och att motivet för att över huvud taget försöka gå in i nörd-hålan brister vid dörren på grund av den otroliga lukten.


Eftersom set inte finns en chans att Datanörden skulle vara nog attraktiv för att någon av det motsatta könet skulle bli attraherad, är det extremt sällsynt att Datanörden förökar sig. Om det skulle hända att en Datanörd hamnar i ett seriöst förhållande kan någon av det följande saker inträffa. a) att den slutar upp med att sitta vid datorn och därför bli utstött av sin flock eller b) att den inte kan överge datorn och blir därför ensam igen efter max 6 månader.


Under de observationer som gjorts på en datanörd så har den så klart befunnit sig framför en dator. Det den sysslar med är oklart men det verkar vara en blandning mellan dataspel (såsom Counter-Strike, Battlefield och World of Warcraft. Den har även hittats sittande framför en mindre version av datorn, så kallat Tevespel (spel såsom Kingdom Hearts, Final Fantasy och Mario Kart), och befinnit sig där i timtal utan att flytta på sig.


Några psykiska analyser är svåra att utföra därför att Datanörden verkar inte kunna kommunicera öppet med vanliga människor. En gång om året ordnas det till ett stor-lan (Dreamhack) för att kunna observera Datanörden och förhoppningsvis kunna dra några slutsatser om hur de tänker.

Av Rebecka - 6 maj 2008 08:43

Sitter och har biologi lektion där våran lärare går igenom en massa som jag inte ooorkar förklarar;P Sammtidigt som jag sitter och lyssnar på detta så skickar Anna en internet sida via msn åsså skriver hon att jag ska läsa andra inlägget uppifrån å va fan får man se, jo att våran instruktör tyckte att det tog alldeles för lång tid för oss att springa runt sidsjön, jag som var så stolt att jag ens kom runt vad fan förväntar han sig, här har vi en tjej som har sprungit nångång men inte ofta alls. Åsså  tycker han att man ska springa runt Sidsjön på några jävla sekunder. Jag blir så arg!


Ja nu har jag fått bloggat av mig min ilska så nu är jag glad igen:D Ska lyssna nu när jag är på bra humör;D Vi ses!!!:)

Av Rebecka - 5 maj 2008 20:08

 Gud vad mät jag är jag har ätit en jättegod räk paj med massor med ost i.....mums, men det var mycket kalorier och fett och en massa onyttigheter och jag som tog två stora bitar.... oj, oj. Jag har ju självklart gjort mer idag än att bara ätit paj, jag har haft utvecklings samtal idag med min mentor Ulla. Jag kan säga att jag har varit väldigt orolig inför detta samtal men det gick bara bra:D Jag hade fått MVG på draman som vi avslutade för ganska länge sen och G på matte A kursen. 

Efter utvecklings samtalet hade vi matte och det gick jättebra jag kunde till och med svara på en del frågor som våran lärare ställde vid hennes genomgång:D Efter denna ovanligat roliga matte lektion så hade vi kemi där lärde jag mig inte så mycket men det var mysigt ändå;P Sen hade vi nationella prov i spanska läsförståelse och jag tycker att det gick bra. Detta har varit en ovanligt bra måndag:P När jag kom hem satte jag mig med matten....men jag han inte göra så mycket för att mamma kom hem med sina arbetskamrater så de har varit här och ätit middag:D Många ungdomar tycker oftast inte om att sitta och prata med en massa medelålders tanter men jag tycker att det är ganska trevligt:P

Nu tänkte jag att jag ska plocka lite i rummet sen ska jag nog kolla in lite blogga.


Men just det! Jag måste ju berätta denna underbara nyhet om ni har läst min blogg tidigare så har jag ju skrivit att jag och mamma var och kollade på en hund mamma för ett tag sedan. Nu har denna hund mamma fått sina valpar dom kom den 1 maj:D


Här får ni se dom små liven:D     


Av Rebecka - 3 maj 2008 21:17

Jaha nu har jag alltså byt fråga det för att jag vill kolla om jag har mesr manliga eller kvinnliga läsare dels för att det skulle vara kul att veta och för att jag ska kanske byta inriktning på min blogg.

Kanske kommer den att handla om motorcyklar eller kanske om djur eller mode/smok jag vet inte riktigt än men en sak som är säker ni kommer alltid att få dras med att jag kommer att skriva om mitt eget liv.


Jag har ett litet förslag antingen kan ni rå dissa mig eller så kan ni vara snälla mig och jag hoppas att ni är det senare. Förslaget är om du länkar till mig så länkar jag till dig på så sett får vi andra/nya läsare.


Detta förslag skriver jag för att som ni kanske har sett så har jag inte världens högsta läsarsiffror. Men jag har iaf en önskan om mer. Om du tycker att jag skriver om helt världelösa saker så kan du ju ge förslag på vad du vill att jag ska skriva om så kan jag se vad jag kan göra. Nog med allvar ska dra. Ses en annan gång!!!!   

Av Rebecka - 3 maj 2008 17:25

Var på friskis & svettis för en stund sedan och när jag kom dit hörde jag en rocklåt så jag blev lite glad för de brukar bara ha loj musik men idag var det riktig musik;) När jag kom hem åt jag rester stekt potatis och korv sedan drack jag mitt första glas saft för i år det var svartvinbär saft det var jättegott:D Sedan drog jag upp byxorna för att solen skulle få värma mina vinter vita ben det var så skönt:D Nu tänkte jag att jag skulle börja räkna matte men jag är på ett svin konstigt tal som jag inte fattar någonting på så då är de ju lite svårt. Nån som vill hjälpa kanske?;)

Ska gå ut i köket nu å kolla vad som försigår där......

kanske skriver sen pusshej<3      

Presentation

Omröstning

Vilken sorts film vill du helst se en fredagkväll med din älskade?
 Drama
 Komedi
 Romatik
 Dokumentär
 Skräck

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards