Alla inlägg den 30 maj 2008

Av Rebecka - 30 maj 2008 20:40

AAAHHHH jag ser ut som en räka som ni kanske har läst så var det ju NV-dag idag så jag har ju varit ute hela dagen med ett boxarlinné och shorts så mina axlar är jätteröda buhbuhhu jag vill inte vara röd jag vill ju vara brun. Åååhhh vad less jag är. Nu sitter jag med två iskalla handukar för att det kanske skulle kunna få ner min rodnad lite...... Nu har jag iaf bakat mina två chokladkakor den ena ska mammis ha imorgon till en fest som hon ska på och den andra ska vi ha hemma och mumsa på:D Nu ska jag springa iväg och äta mig en stor chokladkake bit;D

Av Rebecka - 30 maj 2008 17:29

Oj, oj nu var det länge sen jag bloggade och förmodligen så kommer det synas på min besöks statistik. Men ni kan ju försöka ha lite förlåtelse för nu har jag ju mer att skriva om.....:D Ja var ska jag börja....... Jag har haft mitt matte nationella prov och jag hoppas för allt i världen att de gick bra. För om inte så kommer jag att byta program men det vill inte jag:( Åsså har jag fått tillbaka resultatet i engelska nationella och jag fick VG på alla delar.


Idag har det varit NV-dag på våran skola det var jättekul i början blev jag lite rädd för min lagkamrater för det var så stora och läskiga men de var jättesnälla visade det sig:D Jag och "mitt" lag spelade volleyboll och vi vann alla matcher;D Vi var/är så grym. Idag har jag också varit på stan med Anton och jag hittade massor av underkläder som jag vill ha och min mamma är på super humör så hon har sagt att hon kanske ska betala:D Ikväll så kommer det troligen inte hända så mycket för Anton ska vara med kompisar och jag måste sitta hemma och göra klart de sista engelska uppgifterna innan jag gör någonting annat. Nu ska jag börja så jag hinner göra nåt annat kul ikväll. 

Hoppas ni får en helt underbar fredag alla sötisar<3   

Presentation

Omröstning

Vilken sorts film vill du helst se en fredagkväll med din älskade?
 Drama
 Komedi
 Romatik
 Dokumentär
 Skräck

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards