Alla inlägg den 20 maj 2008

Av Rebecka - 20 maj 2008 12:27

Ååhh vad jag vill ha godis för jag håller på att somna och jag vill ha sockerkick:( Sitter på den andra samhällslektionene och jag är jättesugen på godis. Jag vet att det inte är bra för kroppen men jag vill ha iaf för godisss är goooott ju. vår lärare har genomgång om politisk ekonomi och jag dör det är så tråkigt och så segt. Det känns som om hon säger samma sak hela tiden fast hon pratar ett annat språk som jag inte förstår;P Efter denna lektion så har vi matte som sagt då ska vi repetera hela matteboken för att vi sa nationella snart typ nästa vecka på torsdag nästa vecka. 

Om typ 3 sekunder kommer jag att somna bara så ni vet;P Även fast klockan bara är 12.35 Jag vill ha min säng å mina kuddar och mitt täcke nu!   

Av Rebecka - 20 maj 2008 09:15

 

Jag orkar inte lyssna på vår biologi lärare för de är så tråkigt. Men vet ni vad jag har gjort någonying riktigt dumt jag och Anton har startat en liten tävling. denna tävling lyder så att vi får inte äta smågodis och jag dör jag vill ha, jag vill ha. det som är så fruktansvärt är att jag älskar godis och jag är en riktig godisgris. Men jag är faktist inge tjock för de men jag vill ha godis!!!! Undra om det var okej att äta chips....hmm.....hoppas, hoppas, hoppas     

Av Rebecka - 20 maj 2008 08:38

Sitter på biologi lektion som oftast är kul men idag är det rena botten skrapet, för att vi ska ut på exkusion. Det är det tråkigaste som finns för att vi har gjort det ett antal gånger och i samma skogar också, så det finns samma blommor, samma träd och samma växter självklart kan det finnas  en å annan växt som man inte har hittat förut men då lämnar man oftast kvar den för att slippa art bestämma den. Jag vet att jag låter jättenegativ men jag känner mig så idag dels för att jag inte har sovit nå bra och för att jag har ont i huvudet plus att jag är snuvig fortfarande. Jag blir så ledssen för att jag vill inte gå på nån jaevla exkusion, men jag får förmodligen gå iaf. 

Efter biologin så har vi samhälle i två lektioner sen har vi matte som sista lektion.  Efter skolan ska jag plugga till samhällsprovet och till matte nationella. Nu ska jag lyssna. Puss & kram       

Presentation

Omröstning

Vilken sorts film vill du helst se en fredagkväll med din älskade?
 Drama
 Komedi
 Romatik
 Dokumentär
 Skräck

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards