Alla inlägg under maj 2008

Av Rebecka - 23 maj 2008 10:36

Ni kanske läste igår att jag hade varit ute på exkusion med små barn här kommer några bilder därifrån:D Den ena bilden är på en Gråsparv som vi tittade på och den andra bilden är på de tre barnen som jag inte kommer ihåg vad de hette. Den långa killen i grön jacka är min Anton, det är jag i den vita jackan och Pernilla i den svarta. Det är Anna som har tagit bilden. 

Av Rebecka - 23 maj 2008 08:46

Asså det är ju förjaevligt när jag äntligen har tänkt att jag ska följa med när Roy går igenom på tavlan så funkar inte sidan som jag måste vara  inne på för att förstå. Ja men han går faktist inte igenom nåt av intresse så det får gå bra ändå;P 

Idag är det fredag kanske veckans bästa dag eller det är nog lördag. Men iaf idag är det fredag och idag står det biologi som jag har nu, engelska, mat, kemi, mentor och till sist matte på schemat sen ska jag dra hem utan Anton förovanlighetens skull. på skolan är blir det idag är det Stekt kycklingfilé och greenonion dressing med klyftpotatis.   

När jag kommer hem ska jag nog ta och städa min garderob sen ska jag nog möblera om, har varit riktig sugen på att göra det ett tag så nu jag tänkte att jag skulle göra det. Sen ska jag nog börja plugga till de restprov jag har så att jag får ett bra betyg på den kursen iaf.

Nu ska jag sitta och lyssna. Puss & Kram     
Av Rebecka - 22 maj 2008 18:24

Är hemma nu och tittar på lite olika hemsidor med kläder och jag blir så sugen på att trycka på köp knappen för allt ser ju så fint och perfekt ut:D Men dels så måste jag spara just nu, jag får tänka på att alla kläder är inte så perfekta som de ser ut:((


Idag har jag haft exkusion med femmor det var varken roligt eller tråkigt inget spec hände utan vi gick funt till olika stationer och berättade lite om Linné och lite annat. Efter det var det lunch, jag åt majs och kall makaronisallad med vitlökssås det var ganska gått. sen hade vi samhälls prov och jag tycker att det gick bättre än väntat så det var kul:D Sen när alla var klara med det så bar det av till sporthallen. Jag hade cykeln idag så Anna åkte med mig vi har faktist blivit riktig bra på att balansera på cykeln;) Ja iaf när vi kom fram så gick vi och byte om och jag märkte att jag hade glömt mina jympaskor hemma och vi skulle vara ute så de var inte så lyckat men jag hade mina ballerina skor på mig så att jag kunde vara med iaf. När vi var klara så gick vi upp och då märkte vi att det inte var nån där det var ju lite mysko då cyklade vi iväg till Västhagen för det var där vi skulle vara och där var alla som tur var;D På idrotten hade vi frisbee och fotboll det var kul men sen på slutet så skulle vi göra frisbee stafett och då var det min tur åsså började det blåsa som fan och hela tiden så rullade den iväg åt fel håll en vad den skulle:( Så mitt lag förlorade men vad gör de om 100 år = ingenting;D Anton följde med mig hem och då fick vi fika skorpor med mormor & morfar, mammis och brorsan det var ganska trevligt. Sen gick jag och Anton in och myste lite på sängen. Sen hjälpte han mig en sanbbis med matten inna han drog hem. Nu ska jag börja skriva på en engelska grej som jag har till på onsdag nästa vecka

Hej då min underbara smurfar.    

Av Rebecka - 21 maj 2008 16:46

Sitter hemma och räknar lite matte tänkte att jag ska börja läsa lite till samhällsprovet som jag har imorgon. Idag känner jag mig glad, det gjorde jag inte när jag var på skolan eller inte när vi var på exkusion. Jag vet inte varför men jag blev bara less på allt. Men nu är jag iaf glad:D Ni kommer förmodligen få se lite bilder imorgon från exkusionen.


Nu är det bara 14 skoldagar kvar om man inte räknar med idag och helgerna tänk att det är så kort kvar för mig och mina klasskamrater i årskurs ett. Det känns helt otroligt för jag tycker att det har gått så himla fort. Jag är glad för att jag kommer komma tillbaka till samma klass efter sommarlovet för jag har den bästa klass som finns:D Tänk under årskurs ett har jag hitta min pojkvän som är helt underbar och som jag vill leva med i resten av mitt liv. Åsså har Anna kommit in i mitt liv å Pernilla och Fanny<3 älskar er. Plus att Anna har också skaffat sig en pojkvän under den gångna årskursen.


Det jag ska hinna innan sommarlovet är:

Imorgon torsdag ska jag ha Samhällsprov.

27/5 Tisdag ska jag, Anna och Erika gradera till gult bälte i taekwondo.

28/5 Onsdag ska min recension vara inne om eng boken.

29/5 Torsdag ska jag ha nationella prov i matte B kursen ( jag ska träna så att jag minst får ett VG). Sen ska jag och mammis på körskolan på info så att mammis kan övningsköra med mig.


Sen har jag inget mer inplanerat jag vet att det ser lite ynkligt ut men jag ska ju hinna en massa annat oxå som att träna, vara med friends, vara med Anton och en massa annat.


Nu ska jag läsa min samhälle så att jag får ett väldigt bra betyg imorgon:D Puss på er alla stora och små smurfar;D       

Av Rebecka - 20 maj 2008 12:27

Ååhh vad jag vill ha godis för jag håller på att somna och jag vill ha sockerkick:( Sitter på den andra samhällslektionene och jag är jättesugen på godis. Jag vet att det inte är bra för kroppen men jag vill ha iaf för godisss är goooott ju. vår lärare har genomgång om politisk ekonomi och jag dör det är så tråkigt och så segt. Det känns som om hon säger samma sak hela tiden fast hon pratar ett annat språk som jag inte förstår;P Efter denna lektion så har vi matte som sagt då ska vi repetera hela matteboken för att vi sa nationella snart typ nästa vecka på torsdag nästa vecka. 

Om typ 3 sekunder kommer jag att somna bara så ni vet;P Även fast klockan bara är 12.35 Jag vill ha min säng å mina kuddar och mitt täcke nu!   

Av Rebecka - 20 maj 2008 09:15

 

Jag orkar inte lyssna på vår biologi lärare för de är så tråkigt. Men vet ni vad jag har gjort någonying riktigt dumt jag och Anton har startat en liten tävling. denna tävling lyder så att vi får inte äta smågodis och jag dör jag vill ha, jag vill ha. det som är så fruktansvärt är att jag älskar godis och jag är en riktig godisgris. Men jag är faktist inge tjock för de men jag vill ha godis!!!! Undra om det var okej att äta chips....hmm.....hoppas, hoppas, hoppas     

Av Rebecka - 20 maj 2008 08:38

Sitter på biologi lektion som oftast är kul men idag är det rena botten skrapet, för att vi ska ut på exkusion. Det är det tråkigaste som finns för att vi har gjort det ett antal gånger och i samma skogar också, så det finns samma blommor, samma träd och samma växter självklart kan det finnas  en å annan växt som man inte har hittat förut men då lämnar man oftast kvar den för att slippa art bestämma den. Jag vet att jag låter jättenegativ men jag känner mig så idag dels för att jag inte har sovit nå bra och för att jag har ont i huvudet plus att jag är snuvig fortfarande. Jag blir så ledssen för att jag vill inte gå på nån jaevla exkusion, men jag får förmodligen gå iaf. 

Efter biologin så har vi samhälle i två lektioner sen har vi matte som sista lektion.  Efter skolan ska jag plugga till samhällsprovet och till matte nationella. Nu ska jag lyssna. Puss & kram       

Av Rebecka - 17 maj 2008 12:23

Sitter hemma vid datorn och Anton har precis kommit ut från toan och har börjat att titta på mig;) Idag ska han och jag plugga men först ska han dra hem till sig och hämta nya kläder och lite så........ Igår kväll var jätteglad för när jag kom hem med Anton så hade jag fått två brev, jag som aldrig får brev;D ena brevet var från pliktverket och det andra från kommunen som kanske inte alla vet så har jag sökt sommarjobb och ja fick det snacka om glad jag blev:D Sen öppnade jag brevet från pliktverket och det var ett mönstrings papper där det stod att om jag ville mönstra så skall jag svara på en lämplighetsansökan på deras hemsida så då gjorde jag det. Jag vet inte men jag tror att jag skulle vilja göra lumpen.Inte för att typ kriga och så men mer för att hitta nya vänner, jag vet att det är svin jobbigt att göra lumpen men det är allt så kul att sitta och höra på dem som har gjort lumpen berätta om sina "äventyr". Tillbaka till det jag pratade om alltså igår kväll Anton och jag var hemma och hade lite trevligt sen så vid 6 typ så gick vi till pompej för att mäta upp lite kompisar sen när vi hade ätit klart där så gick vi till Richard och tittade på Indiana Jones det var väldigt trevligt faktist:D När vi hade varit där klart så åkte vi hem och somnade som två trött ja människor;P

Nu ska jag fortsätta att städa. Massa kramar;))

Presentation

Omröstning

Vilken sorts film vill du helst se en fredagkväll med din älskade?
 Drama
 Komedi
 Romatik
 Dokumentär
 Skräck

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards