Alla inlägg under februari 2009

Av Rebecka - 5 februari 2009 12:24

Sitter på skolan och har lunchrast och sitter och nördar lite facebook:D hehe. Snart ska jag ha min näst sista lektion som är fysik usch sen har jag psykologi :D Sen sluta jag för dagen:D Då ska jag som alltid ut med Kita och senare ska jag eventuellt upp till träningslokalen och träffa lite kul folk:D Men jag kommer inte träna:( för min nerv i benet gör fortfarande ont:( usch jag vill ju träna.


Idag så måste jag gå ner på stan för att köpa present till mamma, jag har redan köpt en men hon ska få en till har jag tänkt:D Nu ska jag fortsätta nörda bloodlust;) Ha det underbart       

Av Rebecka - 4 februari 2009 19:37

Helloj jag sitter hemma och mamma håller på att småkakor till påfredag då hon fyller år mums och jag har precis gjort klart mina 10-frågor till psykologin:)som ska vara klara imorgon. Det jag har kvar där är att skriva om antingen Piaget, Freud eller Eriksons utvecklingsteorier. Undra vem jag ska välja??? Jag får se……vem som är enklast att skriva om hehe:) Idag började min dag med matte D och det gick ganska bra men jag började få spykänslor i magen så jag gick hem efteråt. Men det har gått över nu:)

Imorgon så är det torsdag då har jag först mentor sen har jag matte D igen åsså har jag lunch, sedan så har jag fysik och sedan psykologi som sista lektion. Efter skolan ska jag ju som vanligt gå ut med Kita sen ska jag åka upp till träningslokalen och träffa lite människor, men jag ska inte träna för mitt ben gör fortfarande ont:( Men kanske på söndag hoppas, hoppas.

Nu ska jag ta en promenad med Kita så både hon och jag får lite frisk luft:) Ha en jättebra lill lördagskväll    

Av Rebecka - 3 februari 2009 11:07

Idag är det den näst värsta dagen i mitt liv men jag kommer klara mig. Idag var min första lektion psykologi A och det gick bra jag skrev rätt så mycket:) Sen gick vi till skolan där fick vi reda på att våran engelska lärare inte var här så vi hade ingen engelska. Då gick jag, Anna och Pernilla och åt det var äckel mat som vsnligt så jag kommer förmodligen dö av matbrist. Snart ska jag ha min sista lektion som är matte D och jag känner att min hjärna är inte redo att börja tänka så mycket. Men förmodligen så visste mitt undermedvetan om det imorse så jag la av nån anledning ur matteboken ur väskan. Osmarta jag. Efter skolan ska jag hem och gå ut med Kita sen ska jag jag äta nått åsså ska jag plugga sen på kvällen ska jag upp till träningslokalen för att ta bild med alla som var och tävlade. 


Hoppas att ni får en bättre dag än jag:) 

Av Rebecka - 1 februari 2009 15:41

tjena, tjena i helgen har jag varit och tävlat det började med att vi som skulle tävla åkte upp och vägde in oss och jag vägde 66.3 kg så jag hamnade i viktklassen -67 kg. Sen åkte vi till Big Boy och åt en hammburgare där sen åkte vi hem igen, jag fick skjuts hela vägen hem:D det var väldigt snällt av  dig Robban:D När jag kom hem var mamma borta på fest och så jag var hemma ensam och sprang runt som en tok för jag ville tävla prick då. När jag äntligen kom i säng var klockan typ halv ett. eh inte världens bästa tid att gå och lägga sig dagen innan tävling.


På lördag morgon kom Erika, Annas syster och hämtade mig kl 7.20 sen åkte vi och hämtade Anna. När i äntligen var framme vid tävlingshallen efter ganska många omvägar så fick jag springa och byta om för jag hade start nummer 19. Och inte nog med att jag var super nervös inför matchen så hade vi inte med oss nån tjejsusp för min tränare inte kunde hitta den, så då blev jag en blandning mellan en vanligt nevös tjej till en super arg och irriterad tjej, men lyckligtvis fick vi låna en susp:D Matchen gick ganska hyfsat bra men kjag förlorade med 1-0 så det var inte så roligt:( Efter det så hade mina klubb kompisar en massa matcher som jag tittade på och jag har kommit fram till att jag blir jättelätt berörd av att se nån annan ha ont eller bli glad:D 


Vid 12 tiden åkte en del av oss till Mac Donalds och tog med maten tillbaka till hallen och åt eller jag åt en påse morötter:D bra lunch:D Efter lunchen gick jag match 30 som var den femte matchen efter lunch. När jag precis hade tagit på alla skydd och skulle börja värma upp så kom tjejen som hade lånat ut suspen och sa att hon behövde den så då var jag utan susp igen så då blev jag ännu mer närvös som visade sig i ilska:( Men som tur så fick jag låna en susp av tjejen som hade match alldeles innan min.


Den matchen sopm jag körde gick inte lika bra jag förlorade med 5-0 men jag slängde in handuken innan matchen var slut för först så knäade hon mig i magen under västen sen så fick hon hennes knä på mitt smallben så då ville jag inte fortsätta mera och det var nog bra att jag slutade för vankar jag fram och tillbaka som en anka;P


Ja så har min helg sett ut:D Längtar redan tills jag får börja träna till nästa tävling:D Nu ska jag gå och leka med Kita:D Ha det bäst        

Presentation

Omröstning

Vilken sorts film vill du helst se en fredagkväll med din älskade?
 Drama
 Komedi
 Romatik
 Dokumentär
 Skräck

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards