Alla inlägg under april 2008

Av Rebecka - 15 april 2008 10:03

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är antons födelsedag hurra! hurra! hurra! 

Jag har precis haft biologi prov och nu kan jag ärligt säga att det gick jättebra för jag skrev på alla frågorna utom typ två så jag hoppas på ett VG+:D Nu har jag svenska lektion ch vi har fått en ny svenska uppgift, vi ska hålla ett tal på torsdag på 5 minuter och jag har ingen aning om vad jag ska prata om....?????? Efter denna lektion är det lunch å sen är det svenska igen ååhh jag orkar inte:( Sen är det matte. ja ja nu är det lunch pusshej   

Av Rebecka - 13 april 2008 15:12

Ifredags lagade jag en jättegod middag med Anton vi gjorde kyckling med klyftpotatis och grönsaker det blev jättegott:D Vi var hemma hos honom och efter vi hade ätit satte vi oss och tittade på tv och åt massor av godis;D På lördag morgon eller vi kanske 11.00 åkte jag hem för att han skulle träna och jag skulle plugga en massa;P sen vid 16 tiden kom han hem till mig:P åsså gjorde vi klart en lathund till biologin sen så åt vi. Efter det så åt vi godis och tittade på tv igen;P Han sov hos mig..... han har gick för typ 2 timmar sen men innan han gick så hjälpte han mig med en spanska uppgift som skulle ha varit inlämnad för typ en månad sen:( men nu är den gjord så det är bra:D Nu sitter jag och gör engelska sen ska jag läsa på biologi provet och halv sju ska jag träna med Anna:D det ska bli roligt hoppas jag;P

   

Av Rebecka - 7 april 2008 20:14

Idag hade vi jättelång sovmorgon till 12.15 då hade vi matte men jag gick till skolan typ tre timmar innan vi började för att plugga till spanskaprovet som vi hade som sissta lektion. På matten så gick vi igenom andragradsfunktioner å jag fattade det var ju ett mirakel.... hahaha:D Efter så var det kemi lektion då gick vi igenom provet vi ska ha på fredag!!!!!!! sen fick vi sluta mycket tidigare så det var ju lite skönt:) Spanska provet gick ganska bra tror jag:) det hoppas jag att det gjorde oxå:) när jag kom hem så började jag att plugga sen så tog jag en paus å då kom mamma hem åsså åt vi sen så var det bara plugg hela kvällen å nu har jag tagit en till paus så att jag inte somnar framför min hemska kemibok för den skall inte få äran att vinna över mig genom att jag somnar framför dess hemska långa rader med text.

  

Av Rebecka - 6 april 2008 14:33

jag har lite ångest över att jag har spanska prov imorgon och jag har min skrivbok på skolan:( ja ja idag vaknade jag vid 11 tiden åsså gick jag upp å duschade sen åt jag fil å flingor. Sen när jag hade ätit upp så skjutsde mamma å jag upp mormor å morfar på södraberget å sen så åkte vi till ica nacksta å handlade mat osv. när vi kom hem så började jag att blanda ihop efterrätten till mamma å mig som vi ska ha ikväll jag gjorde chokladmoose eller hur det stavas;) Ja så nu som sagt så sitter jag å ska plugga spanska......;( jag ska plugga snart;) åsså måste jag läsa igenom kemin:) som vi har prov på fredag:( Ja och nu till varför jag har valt denna överskriften det är för att fredags så sprang jag med anton eller sprang å sprang men jag gick å sprang i en båge runt sjukhuset å idag ska jag träna taekwondo.Nu ska jag vara duktig å plugga hörs senare;)       

Av Rebecka - 4 april 2008 12:06

Sitter på samhällslektion å har svenska det är svin tråkigt vill bara härifrån...... ja ja våran riktiga lärare är borta så hon har lämnat oss med hennes praktikant..... just nu när hon pratar så längtar jag bara härifrån.

Jag ska springa idag eller anton å jag har sagt det iaf men vi får se om det blir av......förmodligen å så som jocke sa så måste jag stå upp för de latas levene........ haha.

Ja vad ska jag mer göra?.....jo jag å anton ska kanske äta på pizzerian i haga för att fira våran fem månaders dag:D ja det skulle man aldrig kunna tro om mig att jag skulle kunna behålla en kille å vara kär på samma gång;D men jag har altså lyckats så nu kan jag slå vad om att alla tjejer/kvinnor kan hitta en man som de kommer att älska och bli älskad av;D å nu  har min anna gått å vare otrogen mot mig;( hon har gått å blivit förälskad i en annan å av alla människor så blev hon kär i jocke....... ja ja han är en värdig man eller snarare pojke för min anna<3 så här med klargör jag mitt godkännande för deras relation<3       

Av Rebecka - 1 april 2008 09:25

Första lektionen var det biologi vi hade genomgång om svampar det var ganska enkelt bara att skriva ner det han skrev på tavlan;D Nu sitter jag på samhälls lektion å gör ingenting för vi är klara med våran redovisning om kinas mänskliga rättigheter så det är bara att sitta å vara snäll;)

Kl 11.00 har vi lunch idag är det köttbullar å makaroner, sen har vi svenska å då ska vi redovisa samhälls grejen:/ efter skolan ska jag kanske gå på stan med anton eller så ska jag dra hem å plugga.

den här veckan har vi inga prov men nästa vecka har vi två stycken i kemi och spanska prov så det är plugg plugg som gäller i helgen:(  

Presentation

Omröstning

Vilken sorts film vill du helst se en fredagkväll med din älskade?
 Drama
 Komedi
 Romatik
 Dokumentär
 Skräck

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards