Alla inlägg den 25 september 2009

Av Rebecka - 25 september 2009 18:06

God kväll


Äntligen är jag hemma hos Albert och bloggar på hans fina minidator, hela min dag har varit ett helt kaos först vaknade hemma hos Albert och då var det tänkt så att jag skulle ner till Hedbergska och ha engelska uppsats skrivning med Anna och sen skulle vi åka hem till mig och hämta alla kuddar som vi skulle ha till taekwondo lektionen som jag och Anna skulle ha för några tvåor.


Men nu blev det såhär att Anna hade jätteont i sin mage så hon kunde inte komma till varken engelska en eller till kemin som vi hade strax därefter, det fick jag i ett sms imorse och jag fick nästan totalpanik. Det slutade iaf bra det blev så att jag gick på engelskan och sedan kemin sen drog jag hem och åt mat sen pratade jag med mamma lite som hade tagit ledigt idag, Anna kom vid 12-tiden och vi åkte ner till sporthallen och fixade sen höll vi den här taekwondo lektionen utan planer inte så smart men det gick bra iaf. Sen efter det drog vi hem till Anna där hon duschade och sen fikade vi lite sen fortsatte vi vår färd till lokalen där vi skulle lämna av alla kuddar igen innan Karaten skulle ha dom men istället för att komma halv 5 så kom deras tränare kl 5 då Anna skulle vara hos Martina och bli fotograferad så när vi äntligen kom in med grejerna fick vi skynda hos hem till Martina. Hos Martina skildes våra vägar åt jag gick hem för att hämta Kita för att nu vara hemma hos Albert.


Om en stund ska vi gratta hans pappa och äta pizza sen ska jag, Anna och Emelie träffas på ica och köpa lite Ben and Jerrys men Anna får bara äta grönsaker för hennes känsliga mage jag hoppas det blir bra snart:) Sen ska vi dra hem till mig och ha lite brud mys, dom ska sminka och fixa håret på mig för att jag sedan ska ut och fira darlingen på 18 årsdagen.


Nu ska jag mumsa på lite algrens bilar:D

Kram  

Presentation

Omröstning

Vilken sorts film vill du helst se en fredagkväll med din älskade?
 Drama
 Komedi
 Romatik
 Dokumentär
 Skräck

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards