Alla inlägg under oktober 2009

Av Rebecka - 18 oktober 2009 13:48

Sitter hemma hos darling och har precis studerat klart ooch jag har börjat fundera på om jag ska träna idag eller inte jag ska iväg och dansträna men jag vet inte om jag orkar åka upp till taekwondo träningen, jag vill menet känns som mina tränare kommer vara arg på mig för att jag inte har varit där på en hel vecka men det känns som om dom tror att jag inte där av någon dålig anledning men nu är det ju så att jag har och har haft en massa skolarbeten som jag måste göra och skolan går faktist först även fast jag skulle vilja ändra på det ibland eller nästan jämt eftersom jag skulle hinna med så mycket mer om jag inte hade skolan att ta hand om.


Nu ska jag ta och läsa lite mer marinbiologi som jag har prov i på fredag;/ sen ska jag ta och göra iordningen för livet utanför lägenheten. Kram



Av Rebecka - 17 oktober 2009 21:24

Sitter hemma hos Albert och myser tittar på Harry Potter och Halvblodsprinsen som jag egentligen tittade klart på igår men darlingen somnade typ 40 minuter in i filmen. Idag var vi i Birsta och handlade jag köpte ett par skor för mina gamla har nämligen spruckit i hälen. Igår när jag och darling var nere på stan och hämtade min glasögon som de hade bytt glass på för nu är jag inte blind utan linser och glasögon nu är jag jätteblind;P


     


  


  

Jag kan säga att foundationen är helt underbar lika så mascaran:D

NU ska jag fortsätta titta på filmen, ha en underbar lördagkväll. Kram

Av Rebecka - 15 oktober 2009 11:57

Hej äntligen har jag tid att blogga jag har börjat skrivit på inlägg flera gången men aldrig hunnit klart förens jag måste iväg igen.


Just nu sitter jag i arbetsrummet på skolan eller mer kanske spelrummet, jag kanske har berättat att jag skulle ha fysikprov igår på morgonen, som jag har pluggat som en dåre till jo vad gör jag då? Jag sover över!!! Så nu måste jag göra det på måndag istället så vad underbart då har jag tre prov nästa vecka: fysik på måndag, kemi på tisdag som jag inte har nån aning om vad som kommer för att jag har inte kunnat vara på några lektioner och sist men förmodligen störst marinbiologiprovet på fredag usch jag kommer enbart få plugga i helgen men det går inte för darlingens mamma kommer upp:D


Idag ska jag om jag hinner träna vilket var hur länge sen som helst sedan, längtar:) Mer idag ska jag nog inte göra eller jo det vanliga såklart gå ut med Kita och läsa läxor. Nu ska jag spela världens onödigaste spel Happy Aquarium på Facebook.

Av Rebecka - 13 oktober 2009 10:29

Hej!


Äntligen ska jag få klippa håret, jag har längtat jättelänge nu eftersom jag inte blev jättenöjd förrra gången:/ Jag vet inte heller hur jag vill få det klippt, men en sak som jag vet är att jag kommer inte ha samma hårfärg som när jag kommer in:P Efter det ska jag springa in på the body shop och köpa en ny maskara, foundation, lotion och kanske några nya ögonskuggor jag har nämligen ett present kort där som snart går ut.


Just nu sitter jag på fysiken som är min andra lektion idag, den första var organisation & ledarskap där vi lekte en lek som gick ut på att vi skulle lära känna varandra typ, efter fysiken har jag lunch det är korv stroganoff och ris. Efter lunchen har jag historia, när den är slut ska jag springa hem och äta lite mat senska jag om jag hinner plugga lite sen ska jag ner på stan för klippningen:D


Nu ska jag läsa fysik. Kram

Av Rebecka - 12 oktober 2009 10:40

God eftermiddag


Sitter på skolan och har fysik B, det är ganska kul iaf när man förstår;P Jag slutar om ca en timme:O usch efter fysiken har vi lunch, därefter har jag PA1201 med Anna, då ska vi också kolla hur det är på engelskan och marinbiologin som vi jobbar tillsammans med.


Efter skolan ska jag plugga fysik för jag har prov på onsdags morgonen sen har jag inte så mycket in planerat jag ska ut och gå med Kita, kanske blir nåt besök på körskolan så man får lite faser gjorda, nu ska jag ta och fokusera på fysiken igen:D Kram!  

Av Rebecka - 11 oktober 2009 22:26

Hej!


Nu har jag bestämt mig jag ska bli vältränad, just nu väger jag kg och jag tänker gå ner till 64kg, hur ska jag göra detta?


Jag ska:

Äta mindre godis och äta mera frukt

Göra mina armhävningar kolla här!

Jag ska ut och gå med Kita som jag gör

Jag ska gå på mina träningar

Jag ska göra mina läxor så fort jag får dem så jag får tid till att träna

Jag ska väga mig en gång i veckan


Har ni några mer tips på hur man kan gå ner i vikt + bli starkare? Skriv gärna! Nu ska jag göra armhävningar;P Kram  


Av Rebecka - 11 oktober 2009 12:06

God morgon 


Sitter hemma hos darling  min pyjamas och väntar på att alla ska bli klar så jag kan och gå och duscha samtidigt som jag lyssnar när daling spelar gitarr. Idag kommer bli en ganska jobbig dag för min jag hjärna för jag har nämligen massor av skolarbete att göra.


Göra lista:

Duscha

Äta frukost

Gå ut med Kita

Göra läxor: Skriva bokrecension på Mrs. Dalloway + skriva om husena hon gick förbi, skall redovisas på fredag.

                  Läsa och göra uppgifter i fysiken för jag har prov på onsdag.

                  Läsa ut min historiebok

                  Läsa ut min svenska bok så jag kan börja skriva en uppsats om den, den skulle redan vara inne

                  Göra källkritik uppgiften till historian som ock så skulle ha varit inne

Dansträna


Så ser min dag ut typ, ska springa och duscha nu så jag kan bocka av en sak på min lista:P Kram             

Av Rebecka - 9 oktober 2009 10:27

Usch vad jag inte fattar mig på kemi det är soom att min hjärna inte är utvecklad till att förstå detta obegripliga ämne. Snart är det äntligen lucnh men det lär ju vara äckel lunch som vanligt efter det ska vi spela vollyboll  på idrotten sen har jag och Anna marinbiologi och där ska vi ta reda på information om Kungskrabban:/ Men efter det är jag fri som en fågel hela helgen men jag kommer inte få vara så fri som jag vill eftersom jag har 2 redovisningar och ett prov tror jag nästa vecka plus att jag har uppgifter som jag ligger efter med sen jag var sjuk:/

Presentation

Omröstning

Vilken sorts film vill du helst se en fredagkväll med din älskade?
 Drama
 Komedi
 Romatik
 Dokumentär
 Skräck

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards