Alla inlägg den 13 juni 2008

Av Rebecka - 13 juni 2008 21:42

 

Vet ni vad jag hittade när jag hade klippt klart gräset idag? Jo en lapp där det står "Jag älskar dig över allt och det kommer jag alltid att göra. Dina Anton<3" När jag läste den blev jag blöt i ögat:) Han och jag kommer ju inte att träffas på typ två veckor och vi kommer knappt ha någon telphone kontakt för han har ingen täckning i sin stuga. Men det kan var nyttigt att vara ifrån varandra varför vet jag inte men det kanske är så.


Jag var precis inne och kollade på woodmores.se (hemisdan som vår valpuppfödare har) och jag fick se att det fanns nya bilder där:D På min blogg kommer jag lägga upp den hund som är min snart:D eller exakt den 3 juli:D Men om ni vill se de andra valparna så gå in på hemsidan. Tryck på valpar sedan på aktuella kullar så får ni se 4 veckor vackra hundvalpar:D


Av Rebecka - 13 juni 2008 20:24

Idag har jag varit nere på stan med Anton för att hämta reslistor till Kramfors eftersom det är där han har sin stuga. När jag kom hem på stan där jag sagt hejdå till Anton så var farmor hemma hos oss. Senare kom mormor & morfar ner för att fira mig för att jag har gått 1 år i gymnasiet:) det var lite mysigt. Men jag var svintrött så så jag råkade somna i stolen som jag satt. Ååååå vad jag skämdes hahah men är man trött så är man. När de gick var klockan typ halv sex då började jag klippa gräset. Efter det var det middag och brorsan och mammis hade gjort en jättegod gryta med potatis:D Sen har jag bara tagit det lungt eller jag har dammsugit nu;P Nu ska jag fortsätta städa:/   

Av Rebecka - 13 juni 2008 20:03

 

Nu är det äntligen sommarlov så jaevla najjs eller hur? I onsdags så tog jag min sista gerdasill spruta och det gick jättebra även fast det kändes som sköterskan typ högg in sprutan i armen på mig:/ På onsdags kvällen så red jag med familjen och det var jättemysigt. Här är en bild på Anton & Ture som hästen heter.


I fredags så var det avslutning vid 9.00 i aulan på skolan det var uppträdanden en del bättre än andra kan man ju säga. Därefter så fikade hela klassen och sen var det hemgång. När vi kom hem så myste jag och Anton lite, senare s åkte vi hem till honom för att hämta lite kläder som han skulle ha när vi firade Sara på studenten. När vi kom hem var det lite brådisss att hinna ner till Hedbergska, men vi hann dit innan Sara gick ut. Sen kollade vi självklart på alla studenter som åkte lastbil och när vi gjort det ett tag drog vi hem till Sara för lite god mat och firande:D På kvällen gick jag och Anton ner till ån, det hände inte jättemycket men sen kom några andra kompisar så då blev det roligare;) Nu ska jag städa upp i rummet lite så det inte ser allt för hemskt ut när jag åker neråt landet.

kram så länge<3

Presentation

Omröstning

Vilken sorts film vill du helst se en fredagkväll med din älskade?
 Drama
 Komedi
 Romatik
 Dokumentär
 Skräck

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards