Alla inlägg den 3 juni 2008

Av Rebecka - 3 juni 2008 10:03

F*n jag lämnade extra hjälmen hemma för jag ska ju hem till Anton och igår så sa jag att jag kunde ta moppen hem till honom. Jag får åka hem efter skolan och hämta den, så får jag hämta upp Anton på skolan sen. Nu har jag samhälls lektion vi  har precis börjat med kapitlet: Antiken men vi kommer inte att ha nå prov eller nåt för att det är ju bara några dagar kvar på skolan. Satt det är bara något som vi ska gå igenom för att vi ska någonting att göra innan skolan slutar. Nu är det bara 9 dagar kvar om man räknar med helgerna och om man bara räknar med skoladag så är det 6 dagar kvar om man räknar med idag;D    

Av Rebecka - 3 juni 2008 08:42

Ja idag är det tisdag och eftersom det är svergies nationaldag på fredag så får vi en extra ledig dag och det ska bli väldigt najjs, då ska jag nog bara ligga och steka ute om det är soligt, så man får lite färg;D Eller just det jag kommer inte alls att steka jag ska ju upp till Antons stuga och jobba det var ju trevligt men stugan ligger nära vatten så det kanske blir nåt dopp (om det inte är för kallt) Sen på fredag så ska jag ju också på middag med hans familj plus hans kusin och hennes kille vi ska fira att de har gått klart deras utbildning. Sen ska vi dra hem och då kommer jag nog att stanna där över natten sen på lördagen så tänkte jag att jag ska dra till sporthalls badet och steka och bada ( jag måste komma ihåg att ta med en boll eller nåt så man har nåt att göra) vet ni att man får finare solbränna om man rör på sig för att om man ligger still så tar ju bara solen på det stället som den når men om man rör sig så tar den ju på hela kroppen.


Idag ska jag följa med Anton hem och plugga inför kemiprovet som jag har imorgon. Hoppas han går med på att vi sitter ute och plugga;) Jag måste få iaf G på det här provet plus att jag har ett till prov som jag måste göra som jag ej har gjort. Nu har jag bara en uppgift kvar i engelskan för att jag gjorde klart en igår så det är ju lite bra. Jag längtar jätte mycket till sommarlovet då man får göra precis vad man vill. Längtar inte ni dit?       

Presentation

Omröstning

Vilken sorts film vill du helst se en fredagkväll med din älskade?
 Drama
 Komedi
 Romatik
 Dokumentär
 Skräck

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards